Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Jubelgutter

Sesongavslutning på Trøgstad KG

Vi feirer oss selv og våre eldste lag`s strålende innsats i sesongen 2014!

En ting er i hvert fall sikkert, og det er at J13 blir kretsmestere. Men om det blir 1. eller 2.laget vil de neste dagene vise. J13-2 får besøk av Rødnes på Trøgstad KG mandag kveld, en kamp som med seier vil gi serieledelse frem til J13- 1 skal i aksjon på tirsdag. De har bortekamp mot Tistedal og vil ta tilbake serieldelsen med poeng her. Uansett- det blir gult og blått på toppen av tabellen, jentene våre blir Kretsmestere!

 

Vårt G16 lag har gjort det skarpt i hele år og tar imot Sparta Sarpsborg når J13-2 er ferdige ed sin kamp mandag kveld. Med uavgjort her så sikres 4.plassen i KM- A sluttspillet, en prestasjon som alle i "lille" Trøgstad kan være stolte av. Gutta møter opp for å være med på feiringa tirsdag kveld og fortjener også deres hyllest.

 

Tirsdag kveld er det duet for to lokaloppgjør hjemme på Kunstgresset. Først skal G13/14 i aksjon mot Askim2 klokken 18:00 i en kamp som vil gi avdelingsseier dersom de klarer uavgjort eller bedre. Denne kampen er opptakten til A- lagets siste seriekamp for sesongen- lokaloppgjøret mot Eidsberg. Kampen er tabellmessig uten betydning for begge lag og inbyr forhåpentligvis til festfotball fra våre allerede opprykksklare gutter klokken 19:30.

 

Det er mange år siden våre eldste lag har hevdet seg så godt som i 2014 og dette ønsker vi å markere i pausen av A-kampen tirsdag kveld. Her dukker vår hovedsponsor Trøgstad Sparebank opp for å gi disse lagene en oppmerksomhet for den flotte innsatsen de har gjort og lagene skal presenteres som seg hør og bør. Kjenner du noen som kjenner noen på disse lagene bør du absolutt møte opp og slå hendene sammen for vår fine ungdom. Etter matchen blir det selvsagt samme oppmerksomhet til A-laget og her kan det vanke en og annen jubelscene med champagne etc for å markere at en bunnsolid sesong er gjennomført.

 

Ikke nok med det: 

Æren av å avslutte årets sesong på Trøgstad KG får G13/14-2, når de på torsdag kl 18.30 tar i mot Sprint/Jeløy.

 

Heder og ære blir det på alle Trø/Bå lagene når vi har sesongavslutningene;

 

- Knøttelagene i Trøgstadhallen 15.okt 

- Aldersbestemte lag i Trøgstadhallen 21.okt.

- Seniorene avslutter sin sesong på Skysstasjonen i Båstad fredag 24.oktober og her er det mulig for alle som er gamle nok å møte opp og bli med på festen utover kvelden!

 

 

 

Oppsummering:


A-laget: Seriemester og opprykk til 5.divisjon. Spiller KM finale 23.oktober.

G16: 1.plass i vårcupen, 3.plass i Sandarcup, kvalifisert til KM A igjennom 5..plass i seriespillet.

G13/14: Seriemester G13/14 bredde avd 01

J13: 1.plass i Arvika Cup, 2.plass i seriespillet og KRETSMESTERE.

 

FANTASTISK!

| Mer++