Hittil i høst

Høstsesongen startet med hjemmekamp mot Spydeberg og bortekamp mot Trosvik 2. Disse har vært omtalt i egne referater og ga oss 0 poeng i to jevne kamper. Etter kampen mot Trosvik2 gikk våre unggutter rett i strupen på topplaget Gressvik og tapte med ett eneste mål- 0-1. Nesten 2 uker senere møtte vi et meget sterkt Mysen2 og fikk grisebank 9-2 i Mysen.

Rolvsøy kom på besøk fire dager etter skrellen mot våre naboer og nok en gang fulgte vi et topplag til døra på vår hjemmebane. Kampen endte med et 5-4 tap der blant annet g16 spiller Jonas Hansen gjorde sine saker bra og scoret to ganger. I tillegg brukte Trym Lunder Østby disse første høstkampene på å åpne scoringskontoen og optimisme var og spore før vi skulle møte to av våre bunnrivaler- Begby og Korsgård. Med unggutter i form og erfarne ringrever i sentrallinja reiste vi til Begby som lå to poeng foran oss- og tapte, 5-2. Da vi senest i går, en uke etter Begbyfadesen, reiste til Askim kunstgress og tapte 5-1 for Korsgård som også lå to poeng foran oss måtte undertegnede ta en tur i den mentale kjelleren.

 

Vi slipper inn for mange mål, kort og godt. Uten og henge ut noen formelig ga vi bort 3 av Korsegårds første 4 mål i går kveld. Dette kommer dels av dårlig kvalitet i det vi gjør og dels i lite erfaring. Vi er best når vi tør stå høyt og de sentrale midtbanespillerne tør gå fremover i banen- men dette får vi ikke gjort nok og når vi gjør det resulterer det litt for sjeldent i mål.

 

Vår unge menn viser allikevel en flott innstilling og går til hver kamp med pågangsmot og ny giv. Men de begynner og bli slitne nå, 2 kamper og flere treninger i uka over svært lang tid tærer på kreftene og med tynn tropp merker vi dette spesielt når kampene runder 60 minutter.

 

Resten av sesongen

Nå gjenstår kun 4 kamper. Vi har Østsiden2 og Lervik hjemme på kunstgresset mens vi reiser til to bortekamper til Greåker og Lisleby. Østsiden2 har vært i en klasse for seg i hele år og vil nok være det også når de kommer til oss kommende uke. De andre lagene har variert noe i løpet av sesongens gang men det var kun Lisleby vi klarte og overliste før sommeren.

 

Bottom line er at vi ligger sist og har 5 poeng opp til Korsgård og 6 poeng opp til hhv Begby og Trosvik2. Med 4 kamper igjen er det en teoretisk mulighet for at vi skal hale haka over streken og berge oss, og selv om den teorien i praksis betyr like mange seiere de siste 4 kampene som vi har fått på de første 18 finnes håpet der og det skal vi klamre oss til og gjøre vårt beste for å realisere!

(En liten sidenote er at Begby kan ta seg ut av sumpen på egenhånd da de skal møte både Trosvik2 og Korsgård)

 

God høst til alle- la oss alle krysse fingrene for noen seiersreferater her på nettsidene før vinteren setter inn.