Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt fra styret

Sponsorvegg 2018

Takk for sesongen 2018!

Sesongen 2018 er over, og det er mange som skal takkes både for innsats og bidrag.

| Mer++

Vi har igjen hatt en innholdsrik sesong i Trøgstad/Båstad Fotballklubb. Med 23 lag og ca 280 spillere har det vært svært bra aktivitet i klubben. Og gode resultater har det også vært, med 4 lag som kan kalle seg seriemestere og pokaler hentet i cuper både på Elverum, Otta og i Sandefjord.

Det er ekstra gøy at A-laget igjen er å finne i 5.div neste år etter en fantastisk høstsesong.

 

Takk til alle spillere for strålende innsats og oppførsel. Dere representerer klubben på en flott måte.

En stor takk skal også 64 trenere og oppmenn ha, uten dere ingen fotballklubb. Og jeg er svært glad for at de fleste av dere også fortsetter i 2019.

 

Takk skal også dere ha som sitter i mer «usynlige» roller, men som ikke er mindre viktig for driften av klubben. Det være seg banemannskap, renhold/innkjøp klubbhus, kasserer, regnskapsfører, styret osv. Dere gjør alle en fantastisk jobb og legger ned svært mange frivillige timer for at ting skal gå rundt.

 

Takk også til Mysen IF Fotball. Vi har igjennom samarbeidet på J15 og J17 lært dere å kjenne som en svært fin klubb. Vi ser frem til ett fortsatt godt samarbeid i 2019.

 

Og sist men ikke minst, TUSEN TAKK til hovedsponsor Trøgstad Sparebank, samarbeidspartnerne adidas og G-Sport Mysen, og dere 31 andre firmaer som er med og støtter oss. Vi håper dere alle er med oss også i 2019.

 

Geir Ødeby

Leder

Trøgstad/Båstad Fotballklubb