Kampen staret jevnt og var jevn lenge. Vi åpnet best og hadde to-tre avslutninger fra distanse fra Jonas Hansen og Kristian Aadalen som gikk rett på keeper lenge før hjemmelaget nærmet seg målet vårt. Etter åpningsinitiativet vårt slapp vi oss ned og lot hjemmelaget ta helt over og resten av omgangen var vi kun sporadisk på raid på deres banehaldel- uten at de heller skaper de store sjansene. Allikevel er det vi som tar ledelsen etter at en corner fra Espen Wiig blir klarert ut i returrommet på ca 25 meter. Der står Kristian Aadalen, demper ballen og feier til på halv volley- utagbart oppe i hjørnet for Trosviks keeper! Rett og slett en kremscoring på høyde med WBA 1-0 mål mot Liverpool i helga!
Men folkens- når man tar ledelsen så kan man ikke slutte og jobbe! Kun fem minutter senere får en av hjemmelagets spillere god treff fra skrått hold på seksten meter og klinker kula i hjørnet før de like etter får idømt straffe etter en klar men uforskyldt hands inne i feltet. Dermed står det 2-1 til pause.

Den første halvdelen av andre omgang er rett og slett grusom og kun tverrliggeren og en god Njål Øyvind i mål holder oss inne i matchen. Den siste halvdelen får vi opp moralen samtidig som Trosvik slapper litt av og vi produserer sjanser nok til å score. Eivind Tornes header først en corner i tverrligger og over før han like etter kommer alene igjennom med keeper og blåser ballen over. Vi får muligheten til å slå flere cornere og frispark helt inn i boksen de siste fem minuttene og er utrolig nære utlikning da vi vinner førsteduellen og ballen treffer Marius Skullerud i kneet en snau meter i fra målet. Men kneet til Marius var hardt og ballen spratt over tverrliggeren før tida renner ifra oss og Trosvik kontrer inn 3-1 langt ut i overtiden.

Vi viser i perioder at vi er gode nok men sliter med å ta tak og spille sammen. Men for all del kjære leser- se på lagoppstillinga vår: 6 g16 spillere i startellevern. Her er det snakk om å få trena nok og riktig så vil resultatene komme etter hvert! På fredag kommer tabelltoer Gresvik til Trøgstad Stadion til en kamp som tabellmessig tilsier enveiskjøring, men vi må virkelig begynne og prestere snart så vi går til kampen med tre poeng for øyet.

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Halvor Wøien, Jan Håkon Nes Tvete, Paul Aksel Authen, Eivind Tornes, Espen Wiig, Trym Lunder Østby, Marius Skullerud, Jon Ståle Kristofferstuen, Kristian Aadalen, Jonas Hansen
Benyttede innbyttere: Stian Omholt, Kristoffer Langstad, Anders Krokeide