Den unge mannen i ingressbildet har blitt et år eldre siden fotografiet ble tatt, heter Jesper Ødeby og er keeper på vårt G16 interkretslag. Han fikk sesongens første opptreden på a-laget tirsdag kveld- fordi han er god nok, ikke fordi vi manglet vårt førstevalg hittil i sesongen. Jesper fikk kjørt seg tidlig på- allerede etter 7 minutter hadde hjemmelaget scora to ganger og undertegnede synes ikke det var det grann hyggelig med SMSer. Men så skjedde det saker.


- 15 minutter: Stian Filtvedt felles i boksen og kaptein Ludvigsen har mulighet til å redusere. Han brenner straffa mener setter returen i mål. 2-1.
- 17 minutter: Vegard Unnerud spiller igjennom Stian Filtvedt som setter sitt første for sesongen med en god avslutning. 2-2.
- 30 minutter: Kaptein Ludvigsen spiller opp Kristian Aadalen på kanten av sekstenmeteren. Han skjærer inn og setter 2-3 i nærmeste hjørne.
- 38 minutter: Vi klarer ikke å stoppe en Rådemann på kanten og klarer heller ikke markere hans medspiller i boksen. 3-3.
- 45 minutter: Frispark omtrent ved hjørneflagget slås inn av kpt. Ludvigsen og Trym Lunder Østby styrer inn 3-4 med hodet sekunder før pause


Med dette "gålloramaet" og en hardt tilkjempet ledelse like før pause måtte kampen endre karakter. Det gjorde den også, antall sjanser til begge lag gikk drastisk ned. Men hjemmelaget fikk likevel putta to ganger ved samme spiller det første kvarteret av omgangen og gikk dermed på nytt i ledelsen. En ledelse som innbytter Jonas Hansen hadde mulighet til å utlikne like før kampslutt men alene med keeper blir ikke avslutningen god nok.


Så der skvatt Råde2 foran oss med 5 poeng mens Sprint3 og Hobøl sneik seg forbi med seier i sine respektive kamper og er nå to poeng foran oss. Sesongen er enda ung og om en uke kommer nettopp Hobøl til Trøgstad for å måle krefter. Da forventer vi et langt mindre gavmildt forsvarsspill fra våre unge menn i kombinasjon med en vilje til å slå tilbake etter det som må regnes som et undøvendig tap i Råde tirsdag kveld. Vel møtt til hjemmekamp tirsdag 27. mai klokka 19.30!