Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt fra styret

IMGP2555_430x360

Trenere A-laget sesongen 2016

Under 1 måned etter siste seriekamp 2015, er trenerkabalen for A-laget på plass for 2016.

| Mer++

Som så ofte før har Trø/Bå funnet en løsning fra egne rekker og vi er meget godt fornøyd med å kunne presentere Stian Filtvedt og Jakob Grefsli som A-lags trenere for sesongen 2016.

 

Stian har flere sesonger bak seg som spiller på A-laget, mens Jakob etter aldersbestemt fotball i klubben har spilt både for Lørenskog og Lillestrøm før han i sommer vendte hjem igjen til Trøgstad.

Stian har dessverre måtte legge fotballkarrieren på hylla og vil fungere som hovedansvarlig, mens Jakob blir både trener og spiller.

 

Som bildet viser holdt gutta sitt første spillermøte den 10.november, hvor de første planene for sesongen ble presentert.

 

Samtidig som vi ønsker Stian og Jakob lykke til med nye utfordringer, er det også på sin plass å si TUSEN TAKK til Santon, Kroken og Rune Baastad for innsatsen rundt A-laget de siste sesongene. Med ett noe ustabilt treningsfremmøte og ikke minst ett generasjonsskifte blandt spillermaterialet, beit de tenna sammen og jobbet knallhardt for å holde plassen i 5.divisjon. Tusen takk karer!

 

 

 

 

IMGP2547_430x360