Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt fra styret

Plakat ute

Trø/Bå FK ønsker GOD SOMMER!

Med A-lagets 8-1 seier over Skjeberg, var vårens siste seriekamp gjennomført og de fleste i klubben tar noen velfortjente ferie dager.

| Mer++

En flott vårsesong er gjennomført med stor aktivitet og det er svært gledelig å se at antallet jenter som vil spille fotball er økende. Under Tine Fotballskole var 1/3del av de 95 deltakerne jenter. Blandt våre yngste medlemmer er det også utøket med ett rent jentelag, samt at vi har en gjeng i 13-14års alderen som igjennom våren har trent sammen og prøvd seg litt frem. Dette er strålende og vi har plass til enda flere jenter.

 

Tradisjonen tro gjennomførte vi også i vår Tine Fotballskole og som nevnt, igjen med stor deltakelse. Det ble 2 flotte dager på stadion/KG, i regi av Yvonne Sukken, Petter Skotland og instruktører fra A-laget. Å få instruktører til fotballskolen er ingen selvfølge, det har vi kunnet lese om i lokalavisen de siste dager. Vi har også fått henvendelse med spørsmål om hva vi gjør for at A-laget stiller som instruktører år etter år. Ja litt dugnadsarbeid er det, men undertegnede tenker at dette sier mest om de holdninger som er hos våre A-lags spillere og i støtteapparatet, de vil bidra. 

 

Resultatmessig så har det så langt vært som før, oppturer og nedturer.

Og i denne artikkelen har jeg lyst til å trekke frem 1 lag, G13/14. Gjengen på bildet ledes av trenerne Vegard Nielsen og Kenneth Nilsen, samt oppkvinne Lene Lund.

Med 19 spillere i troppen bestemte de seg for å melde på 2 lag i seriespillet, ett 9èr lag og ett 7èr lag. Dette for at flest mulig skal få spille kamper og med det unngå at noen måtte stå over kamper. Fantastisk at støtteapparatet har gjort det på denne måten, de ofrer mye av sin egen fritid med å følge 2 lag på kamper hver uke i tillegg til treninger. Resultatmessig så har det også vært svært bra. 7èr laget har i en gruppe med 9 lag tatt sommerferie som nr 3, med 4 seiere og 4 tap. Tap har det ikke blitt på 9èr laget, heller ikke uavgjort. I en serie bestående av 10 lag har de gjennomført våren med 9 seiere og en målforskjell på 59-7!! Strålende, og vi gleder oss til å følge dere videre i høst.

G13-14[1].JPG

 

Før høstsesongen sparkes i gang for fullt, reiser igjen G15 til Dana Cup og vi sender 8 aldersbestemte lag med 134 spillere/ledere til Sandarcupen i Sandefjord.

 

Takk for en innholdsrik vårsesong og vi ønsker våre spillere, trenere, supportere og samarbeidspartnere en riktig GOD SOMMER!

 

For styret i Trø/Bå FK

Geir Ødeby