Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Simen og Oscar

Trø/Bå gutter på Nasjonalt Elitetiltak!

2 av våre fremadstormende ungutter blir med Sarpsborg08 sitt akademi, til Eliteturnering på Lillestrøm 7.-8.april

Sarpsborg 08 sitt akademi har samlet unge og lovende spillere fra hele Østfold, og har trent sammen igjennom høsten og vinteren.

Trø/Bå har vært godt representert på disse treningene med flere lovende gutter. Til eliteturneringen på Lillestrøm har Oscar Billing Karlsrud og Simen Botten Paulshus blitt tatt ut i bruttotroppen for å representere S08.

Og det er ikke noe tvil om at gutta vil møte god motstand, da kjente klubber som LSK, Ålesund og Brann vil stå på motsatt banehalvdel.

 

Vår sportslige leder Laila Strengen møtte 2 glade og litt overraska gutter på kunstgresset i Trøgstad, 2 gutter som håper på spilletid i turneringen.

På spørsmål om hva som er den største forskjellen på klubbtreninger i Trø/Bå og akademitreninger hos S08, er gutta enige om at det i hovedsak handler om tempo. Øvelser, taktikk og krav er veldig likt som i Trø/Bå, noe som vitner om at det jobbes svært godt og riktig rundt vårt G15 KM-lag, med Petter Skotland og Geir Paulshus i spissen. Når gutta kommer på akademitreninger, så er det forventninger til hva som skal ligge i bunnen, og det grunnlaget er solid på plass hos vårt G15 lag.

Hva er så viktig i treningshverdagen til gutta? " Å gi 100%", svarer Oscar. "Å forbedre det jeg ikke fikk til forrige trening og gi alt hele tiden", er Simen sitt svar. Og begge er samstemte i at gode holdninger må også være på plass.

 

Så er det sånn at INGEN fotballspillere blir gode alene. Derfor gratulerer vi ikke bare Oscar og Simen med uttaket, med gratulasjoner går til hele G15 laget. Vi vet at flere var svært nær å bli tatt ut, men nådde ikke helt opp denne gang. Stå på videre gutter, neste gang er det deres tur!

| Mer++