Trø/Bå`s jenter 01 og 02 har vært og er ett lag som presterer meget godt. Pokaler har blitt sanket både på Arvika Cup, Sandar Cup og i seriespillet de siste årene. Flere jenter har det siste året også spilt seg inn på kretslagene for 01 og 02 og i fjor fikk også en av jentene tildelt toppidrettsmidler av Trøgstad Idrettsråd.

 

Men disse jentene stopper ikke å bryte barrierer. Mia Authen og Mathea Sannum Ødeby er nå tatt ut til landsdelssamling i Sarpsborg helgen 7.-10.april. Blandt 24 spillere fra klubber som Start, Vålerenga, Ull/Kisa og Strømmen finner vi da 2 jenter fra Trøgstad/Båstad FK. Mindre imponerende er det ikke når disse 2 flotte jentene er blandt 24 spillere fra hele 8 fotballkretser.

 

Mia og Mathea forteller at det var stas å bli tatt ut til samlingen og at de gleder seg. Mia har sitt andre år på kretslaget, mens Mathea har kommet inn det siste året. I tillegg til trening med eget lag i Trø/Bå og på kretslag, prøver de å få trent andre ting også. Mathea kombinerer fotball/håndball og Mia går langrenn og tar seg noen løpeturer.

Det siste grunnlaget for uttaket til landsdelssamlingen la jentene på en kretscup på Skjetten tidligere i vinter. De forteller at de var litt nervøse, da de visste at det skulle være observatører fra fotballforbundet tilstede. Men selv om en liten feilpassning ble en stor irritasjon, så gikk det bra.

 

Vi i Trø/Bå er stolte av dere jenter og ønsker dere lykke til på samling.