Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Trø/Bå med 2 seriemesterskap på 2 dager!

Både G13 og G14 gjorde jobben sin, da de vant avgjørende kamper og kan nå kalle seg for seriemestere.

Tabell G13
Tabell G14

G13 som i år har spilt i KM-serien, hadde en "tung" vårsesong som endte med 1 poeng i gruppespillet avd.1. Men at gutta møtte god motstand på våren, er det ingen tvil om. De fire lagene som toppet avd.1 etter vårsesongen, topper nå også KM A... Men der våren var litt seig, har gutta feid det meste av motstand til side nå i høst og er ubeseiret i KM B. Seriemesterskapet sikret gutta tirsdag 25.okt i Moss, da Ekholt ble slått 1-0 i ett tett og spennende oppgjør. Vi gratulerer så mye til gutta og til støtteapparatet som har bestått av Rikke Ness Billing, Petter Skotland og Geir Paulshus.


 

Dagen etter at G13 hadde vunnet sin serie var det G14 sin tur. G14 har i år spilt i bredde serien, hvor det ikke er sluttspill. De har hele sesongen knivet om toppen av tabellen med Eika Krapfoss og Ørje. Utgangspunktet før siste kamp var veldig greit, de måtte ha 3 poeng mot HSV2. Men det startet på værst tenkelige måte, med straffe i mot før minuttet er passert. Men gutta klarer å snu det til slutt og vinner 2-1, og også de kan kalle seg seriemestere. Store gratulasjoner også her til gutta og til støtteapparatet som har bestått av Hans Lund, Mathias Johannessen og Jesper Ødeby.

 

G14[1].jpg

 

Begge disse lagene har også gjort seg bemerket utenfor seriespillet. G13 var i sommer med på Dana Cup og spilte seg frem til kvartfinale i B-sluttspillet, mens G14 deltok på Sandarcupen og kom seg til kvartfinale i A-sluttspill der. I tillegg har begge lag vært godt representert på sonelagene, samt at de også har spillere inne på kretslag.

 

Heia Trø/Bå!

| Mer++