Trøgstad Idrettsråd har også lagt merke til denne talentfulle jenta og tildelte henne likegodt kr 5000,- i toppidrettsmidler for 2015. Etter hva denne skribenten har brakt på det rene, så er Marie den første fotballspilleren i Trøgstad som har blitt tildelt toppidrettsmidler.

 

Og ikke er det så mange Trø/Bå spillere som har vært innom kretslag heller. Men fra Trø/Bå J14/15 er det hele 4 jenter som er med i kretslagstroppen.Og av disse er nå Marie tatt ut til kretslagets tur til Warzawa i Polen. Her er det lagt opp til bla 3 treningsøkter og 1 kamp.   Det var ikke ett lett valg for Marie å takke ja til tur med kretslaget, da turen er på samme tidspunkt som Sandar Cup. Hun var selvfølgelig litt redd for hva de andre jentene på laget skulle si hvis hun ikke ble med til Sandefjord. Men med full støtte fra trenerne Jan, Paul-Aksel og Ole-Robert, så falt valget på kretslagstur. "Hun har gjort det rette valget, men vil selvfølgelig bli savnet på Sandar Cup"

 

Trenerapparatet omtaler Marie som ett natur talent. God med begge bein, unik fotballforståelse og har ett stort potensiale. Men bør prioritere litt styrketrening fremover.

Marie selv ønsker å bli så god som mulig og kanskje en dag dra på seg den gule drakta til LSK kvinner.

 

Trø/Bå FK gratulerer Marie med tildelingen av toppidrettsmidler og vi støtter selvfølgelig også ditt valg om å reise med kretslaget til Polen. God tur og lykke til!