Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nytt fra styret

Bank håndball fotball

Trøgstad Sparebank hovedsponsor for HK Trøgstad `97 og Trø/Bå FK

| Mer++

Trøgstad Sparebank har i flere år vært en god samarbeidspartner for HK Trøgstad og Trø/Bå FK. Dette samarbeidet er nå styrket ytterligere, ved at banken nå har inngått 3-års avtaler med begge foreningene og med det er hovedsponsor for begge.

 

 

Leder i HK Trøgstad, Christine Aannerud:

"Det har vært viktig for oss som håndballklubb at banken i bygda fortsatt vil være vår hovedsponsor. Trøgstad Sparebank har økt sponsoratet med 50 % i en 3-årsavtale, noe som gir oss som frivillig organisasjon langt større sikkerhet enn tidligere. Vi i HK Trøgstad er opptatt av å ha ett så godt håndballtilbud som mulig for barn og unge i bygda, og med disse ekstra midlene vil vi kunne sikre dette i større grad".

 

Leder i Trø/Bå FK, Geir Ødeby:

"Vi er stolte av å ha Trøgstad Sparebank som hovedsponsor og er meget godt fornøyde med denne avtalen. Dette gir oss forutsigbarhet de neste årene og gjør at vi kan planlegge bedre. Midlene kommer også godt med i forhold til å holde ett godt aktivitetsnivå for små og store, samt at de får det utstyret det er behov for. Trøgstad Sparebank har i tillegg vært en meget god bidragsyter i forbindelse med byggingen av vårt nye klubbhus, noe vi også er meget takknemlige for".

 

Adm.banksjef Trøgstad Sparebank, Lars E. Dingstad-Eriksen:

"For Trøgstad Sparebank er det viktig å være en aktiv bidragsyter i lokalmiljøet i Trøgstad. Trøgstad Sparebank har vært en mangeårig samarbeidspartner og har nå inngått treårs sponsoravtaler med både håndballen og fotballen, da vi vet det er viktig med forutsigbarhet hos klubbene. Langsiktighet og forutsigbarhet er også en viktig målsetning for banken, både overfor våre kunder og samarbeidspartnere. Både håndballen og fotballen bidrar til aktivitet og sunne holdninger for bygdas barn og ungdommer. I tillegg skaper klubbene et positivt engasjement i nærmiljøet og et levende Trøgstad. Trøgstad Sparebank er glade for å være en del av dette".