Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Uten å imponere noen, tok G-14 nye 3 poeng

Trø/Bå - Drøbak/Frogn2 3-1: 10 gode minutter i slutten av 1.omgang, var med på å sikre hjemmelaget 3 poeng mot Drøbak.
Det ble et til tider labert oppgjør på kunstgresset denne kvelden. Tanken om 3 lette poeng hadde kanskje sneket seg inn i hodene på hjemmelagets spillere, etter en lang seiersrekke i serien? Det er svak innsats, vi prøver ikke å spille fotball når vi har ballen og vi går ikke i dueller. Skal vi ha håp om å vinne serien til slutt, så må vi opp på ett helt annet nivå. Men så kampen; de første 20 minuttene forbigås i stillhet. Den største sjansen er det Drøbak som har, når de kommer alene med Jesper i Trø/Bå målet. Skuddet fra skrått hold får Jesper sendt utenfor. Etter 23 minutter begynner hjemmelaget å sette et visst trykk på Drøbak. Trø/Bå skriker på straffe etter en soleklar hands i feltet, men dommer vinker spillet videre. 26 minutter har gått når Ole-Martin slår et frispark inn i feltet, fra hjørnet av 16 meteren. Perfekt slått er det, men ingen Trø/Bå spillere når ballen og den går utover linja. Så, etter 32 minutter sitter 1-0. Theodor og Mathias J er begge aggressive når de forfølger en ball som er på vei mot Drøbaks keeper. Keeperen når ballen først, men den treffer Mathias J som kan enkelt kan trille inn 1-0 i det åpne målet. Og det går ikke mer enn 1.minutt før det neste målet kommer. Simen sender Mathias J på løpetur nedover høyrekanten. Innlegget fra Mathias treffer Tommy, som klemmer inn 2-0 til pause.
Pausepraten fra trenerapparatet ser ut til å ha innvirkning på gutta, i starten av 2.omgang. De fortsetter der 1.omgang sluttet og setter trykk på Drøbak. 2 store muligheter skapes på cornere, men Markus får ikke ballen over linja. Og så går lufta ut av gutta. Vi faller ned på et nivå som er langt under det vi vet vi kan og vi slipper helt unødvendig Drøbak inn i kampen. Reduseringen kommer etter 24.minutter. En enkel feil blir gjort på midtbanen, Drøbak`s spiss er plutselig alene med Jesper og setter inn 2-1. Nå er det Drøbak som setter trykk på oss, men uten å skape de store 100 % sjansene. Gutta klarer å holde unna og etter 32 minutter punkteres kampen. Håkon slår et frispark fra egen banehalvdel. Ballen når Mathias J, som alene med keeper lobber kontrollert inn 3-1. Undertegnede gir godkjent idag til Håkon, Theodor og Jesper. Trener Pelle var ikke like snakkesalig som vanlig, men hadde denne kommentaren:"Vi vinner på det vi må innrømme er en heller dårlig dag. Det er gledelig og en styrke".