Det ble 2 fine dager sist helg, når årets TINE fotballskole ble gjennomført. Selv ikke litt regn søndag formiddag, så ut til å legge noen demper hverken på humør eller innsats. 

 

Etter "innsjekk" og utdeling av t-skjorter, sekker og fotballer, ble deltagerne delt opp i grupper hvor de også ble kjent med instruktørene fra A-laget. 2 timer med øvelser ble gjennomført før det var lunsj og de yngste avsluttet dagen. De eldste deltagerne holdt på i ytterligere 2 timer, før dagen var omme. Søndag var det interne kamper som stod på programmet, mellom de ulike gruppene. Og det var tydelig at det lå mye prestisje i disse kampene, fra både deltagere og instruktører. Fotballskolen ble avsluttet med kamp mellom de eldste barna og A-laget, og selvfølgelig utdeling av diplomer.

 

En stor takk rettes til; Hilde Skjør, som med stø hånd har stått for all planlegging, informasjon og gjennomføring av fotballskolen. Petter Skotland for planlegging av øvelser, for "opplæring" av A-laget og for å ha ledet det som skjedde ute på "feltet". Foreldre som stilte som kioskvakter og diverse transportoppdrag. A-laget som stilte som instruktører og ikke minst 81 deltagere som viste herlig fotballglede.

 

Vi gleder oss allerede til neste år!