Byen, hotellet og treningsfasilitetene var godt kjent, da vi valgte å legge årets treningsleir til samme sted som i fjor. Og årets opphold ble minst like bra som sist. Strålende vær var også med på å gjøre det vellykket.

Det ble gjennomført 4 treningsøkter og 2 kamper. Det ble riktig nok knepne tap i begge kampene (0-1 og 1-2), men legger til at det var mot G17 lag. Våre gutter presterer veldig bra i begge kampene, men spesielt i 1-2 kampen mot vertsklubben ONS Boso. Mot store sterke Nederlendere med hår på brystet, står våre gutter veldig bra opp. Det vanket også masse skryt til gutta etter kamp for innsatsen. Noen tunge bein og småskader er det, og nå venter en veldig rolig uke før seriestart på eget kunstgress mandag 7.april.

For andre lag som vurderer treningsleir så anbefales Sneek i Nederland. Opplegget var i regi av Indre Østfold reisebyrå og var særdeles bra. Fint hotell i gangavstand til treningsanlegg og sentrum av Sneek. Treningsanlegget består av 3 flotte gressbaner og 1 kunstgressbane, samt 2 garderobe bygninger. Og vertsklubben la også absolutt alt til rette for oss, bla med tilgang til deres klubbhus. Her benyttet vi selvfølgelig muligheten til å henge igjen ett Trø/Bå skjerf.  Og når gutta også oppfører seg eksemplarisk, så ble total opplevelsen veldig bra.