Trøgstad/Båstad

Vi har den siste tiden hatt en enorm innsats på det som blir gjort ute på det grønne teppet. Dette elementet var også tilstede i siste kamp mot Moss 2, men her ble det tilslutt stygge siffer. Etter ukens treninger virker det likevel ikke som om man har latt dette resultatet bryte ned stemningen. Derfor skal man på mandag se et Trøgstad/Båstad med en fandenivolsk innstilling som går på banen for å revansjere det som skjedde i Moss. Torkil deltar heller ikke i denne kampen (mest sannsynlig) pga. reiseveien til Bodø, ellers skal de fleste være tilgjengelige. Pelle viste menneskelige sider mot Moss med en straffebom, der ballen han skjøt landet på kaia i Horten, og derfor er det på høy tid at offensivt spill og offensive spillere begynner å levere mål. Det er som vår trener Frank sa på treningen torsdag; "Vi må kunne sette ord på det nå, guttær. Skal vi holde oss må vi starte med å ta poeng"!


Sarpsborg 08 2

Sarpsborg 08 2 leder per nå vår avdeling og kommer fra en 2-0 seier mot Kråkerøy. Laget er meget solid og vil gi våre gutter en solid utfordring. Det er rapportert om svært få fravær i troppen til Sarpsborg 08 og derfor vil de helt sikkert stille et slagkraftig mannskap på mandag. Det motsatte møte i våres endte med 6-1 seier til Sarpsborg, med Antonio Suton som eneste målscorer for Trø/Bå. Kun ett lag har endt opp med et dårligere resultat mot Sarpsborg så langt i år, det er Torp med sitt 1-10 tap hjemme. To tap har det også blitt for "de blå", HSV og Selbak har vunnet henholdsvis 2-1 og 3-1. Dette er resultater som viser at det er fullt mulig å få med seg poeng mot serielederen.

 

 

Ser man på tabellen nå så kan man si at det begynner å "brenne på dass". Det er liten tvil om at det må plukkes poeng nå, det er seks poeng opp og med en noe laber målforskjell så kan man egentlig si at det er syv. Likevel så har vi mange av lagene i bunnen igjen å spille mot, og vi har etter ferien vist at det er en stor arbeidsinnsats og god lagmoral i gruppa. Vi tar med oss dette inn i kampen mot Sarpsborg 08 2, og håper at det kan være med å lage litt problemer for vår gamle lagkamerat Lars Erik Ludvigsen som kommer tilbake til Trøgstad som spiller for første gang etter å ha forlatt oss i fjor. Vi ser frem til gjensynet med Lars Erik og gleder oss til kamp.Vi sees på Trøgstad kunstgress mandag 29/8, kl. 19:00.

 

 

NB: Det har kommet en del nedbør den siste tiden og dette gjør at denne kampen spilles på kunstgresset.