Trøgstad/Båstad

To kamper på rad med samme startellever ga endelig resultat hjemme mot HSV i forrige runde. Til Moss reiser vi med ett unntak med samme troppen og regner med at innsatsen også er der den var forrige fredag. Torkil er unntaket, Bodø-Østfold-Bodø er litt vanskelig og få til på en tirsdags ettermiddag, men med stadig flere spillere tilbake fra skade skal det være mulig å fylle inn for han på høyreback. Vi kan nok ikke regne med at Pelle scorer på frispark i hver eneste kamp ut sesongen så spillet fremover på banen har vært forsøkt satt i fokus på den siste ukas treninger.

 

Moss 2

Mossekråkene varierer i prestasjoner denne sesongen, men leser man statistikken riktig ser man at dette er et hjemmelag. 5 av 7 kamper på Melløs har endt med seier, mens de har tapt like mange kamper på bortebane. Som andrelag flest er de avhengige av hvilke spillere førstelaget har brukt/ønsker å bruke, og Moss møter RBK 2 i Trondheim mandag kveld, noe som KAN gi et rekruttlag med flere sultne juniorer på tirsdag...kanskje.

 

Tabellen forøvrig har gjort noen stygge krumspring siden vi sist så på den. Askim ser ut til å ha gitt blanke f.. i å rykke opp og heller sende oss ned gjennom å avgi hhv 3 og 1 poeng til Ås og Sparta som egentlig lå omtrent likt med oss. I kombinasjon med et par andre leie resultater for vår del ligger vi nå hele 4 poeng bak nest siste lag på tabellen. Vi må vinne mange kamper i høst og neste mulighet er i morra klokken 19.15 på Melløs KG.