Trøgstad/Båstad

Det er klart for den siste kampen for sesongen. Det er kanskje for noen den siste kampen for klubben, og for andre kan det være en av de første i en lang rekke kamper de kommende årene. For begge disse gruppene med spillere må det være bra med en knallprestasjon i den siste kampen og en etterlengtet trepoenger!

 

Det er ikke så mye mer å skrive om hjemmelaget denne gangen annet enn at ønsket om å vinne årets siste kamp er enormt. Det skal legges ned mye arbeid, det skal kriges og det skal vinnes i morgen. Å gjennomføre en avslutningsfest med noe annet enn en god kamp og et godt resultat er kjipt. Laget som stiller til dyst i morgen er stort sett likt det som har spilt de siste kampene, noe som betyr at vi har alle forutsetninger på plass til å sette et punktum vi kan være stolte av.


Kvik Halden 2

Laget vi møter i morgen har variert en del i år, det er som det er med de fleste andrelag. Vi kan nok regne med at det kommer et ganske ungt lag til Trøgstad i morgen, men det betyr ikke at det ikke blir tøft. For et ungt, løpssterkt og ballsikkert lag er ikke lett å spille mot. Det har vi merket tidligere i år. Likevel er Kvik Halden 2 et lag vi har god tro på at vi skal slå, laget kommer fra et 2-4 tap hjemme mot Kråkerøy i sist kamp. Når vi møtte laget på Halden stadion i våres endte det med 2-0 seier til hjemmelaget.

 

--


Møt opp til årets siste kamp:

Trøgstad kunstgress, fredag 21. oktober 2011, klokken 19:00!!