Våroppgjøret mellom disse to lagene endte med 1-0 til de gule og blå på Trøgstad Kunstgress etter scoring av vår toppscorer Jonas Hansen(les referat her).

Hobøl tapte nylig 3-0 for serieleder DFI3 og ligger nest sist på tabellen som nummer 7- kun to poeng bak oss som etter tirsdagens kamper ligger som nummer 5. En seier til et av lagene vil føre til et byks opp til 3.plass, hvilket vil bety at man står midt oppi en kamp om opprykk- uten at vi skal legge for mye i det så tidlig i sesongen og med så mange usikkerheter rundt hvilke lag som kan, vil og har mulighet til å rykke opp. Uansett vil et hvert lag ønske en så god tabellplassering som mulig og tre poeng på fredag vil gi det!

 

Vi har endelig fått våre "nysigneringer" klare. Thomas Håkelia var i aksjon allerede mot DFI3 mens det skal være duket for både Kenneth Baraas og Lars Erik Ludvigsen til denne kampen mot fysisk sterke Hoblinger. Det blir innmars med maskotter, spillerpresentasjoner og laglederintervjuer før kampstart- møt opp og støtt gutta fredag klokka 19.00!