Etter høsten vi hadde i 2018 som ble en eviglang fest er det lett å ha høye forventinger til hva som kommer, og det skal man i kombinasjon med realismen som må ligge der all den tid vi møter bedre lag i år kontra i fjor. Storseiere, konfetti og opprykksfest er nå historie, fremover venter tøff motstand i tette kamper hvor vi må kjempe hele veien inn for å få med oss poeng. 

 

Oppkjøringen har som alltid vært lang, den har som i fjor vært full av snø og dette er med å prege forholdene til en viss grad. Når det er sagt så har klubben stått på, måket, saltet og gjort det som er mulig for å ha best mulig forhold til enhver tid. Når det kommer til treningsoppmøte så har det vært tidvis bra og tidvis utfordrende med tanke på å få drillet systemer, kjørt ønskede øvelser og ikke minst få opp det genelrelle samspillet.

 

Troppen er i store trekk den samme som i fjor der vi har mistet ett par og fått inn ett par - Marius Skullerud er tilbake etter en periode i Rena IL samt at tidligere Mysen-spiller Granit Hoxha kommer til Trø/Bå FK fra Skårer FK før denne sesongen. Størrelsen på troppen teller snaut 20 mann og med to-tre mann på skadelisten er det ikke mer enn det må være rett før seriestart. Dog håper vi gutta kommer seg raskt på beina og er klare til å bidra kort tid etter påske. 

 

Setter man treningsforhold, treningsoppmøte og skader litt til side så har vi brukt tiden fra nyttår til å spille en hel del treningskamper (også et par obligatoriske) da OBOS-cup gikk av stabelen i vinter. Listen over kamper ink. resultater finner du nederst i artikkelen. Laget har også den senere tiden vært på treningsleir i Aalborg, Danmark med tre økter, en treningskamp og ikke minst mye sosialt samvær og alt i alt er vi bedre rustet i år kontra samme tid i fjor om enn ikke fullt der vi avsluttet sesongen i høst. 

 

Laget, klubben og forhåpentligvis dere supportere er nå klare for at det igjen skal spilles om poeng, vi er helt sikre på at det blir tettere og jevnere denne sesongen og at vi trenger all den støtte vi kan få for å bikke resultatene i vårt favør. Dersom dere kan garantere god støtte skal vi garantere at vi gjør alt for å kjempe ute på banen. 

 

Første kamp er borte, på Soon Arena, torsdag 11. april klokken 19:00 - ta turen og få med deg første kamp i 5. divisjon for året! 

 

Vi ønsker alle en riktig god sesong og håper vi ser mange av dere både hjemme og borte! 

 

 

- - -

 

 

Treningskamper Trø/Bå a-lag 2019: 

OBOS cup: Ekholt – TB 0-2

OBOS cup: TB – Ås 3-4

OBOS cup: TB – Yven 10-0

Treningskamp: AFSK – TB 0-9

Treningskamp: TB – Mysen 2-4

Treningskamp: TB – Eidsberg 7-2

Treningskamp: TB – Greipestad 4-2 (Trg.leir Danmark)

Treningskamp: Ørje – TB 3-2

Treningskamp: TB – Spydeberg 5-1