Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Senior herrer

Trøgstad/Båstad senior spiller i 5.divisjon. Hovedtrener for 2024-sesongen er Øistein Olsen.
Øvrig støtteapparat består av David Simen Kjær Pedersen (ass.trener), Halvor Wøien (oppmann), Christopher Michael Thomas (utst.ansvarlig) og Stig Erik Valen (adm.ansvarlig).

Neste kamp

Siste resultater

Tabell

Kontakt

debutabter

1 poeng, 2 debutanter og 3 mål begge veier!

Trø/Bå FK - Skogstrand IF: 3-3 (1-1): Det ble en "berg og dalbane" av en kamp mot Skogstrand på Trøgstad kunstgress fredag. De gule og sorte, for anledningen kledd i helsort, har startet sesongen identisk med oss poengmessig og ligger foran oss på tabellen kun på målforskjell. Kanskje ikke så rart at vi da spilte årets første U...? 

Årets lagbilde 2018

Sterk borteseier for a-laget!

Selbak 2 - Trø/Bå FK: 1-2 (0-1): Andre strake borteseieren i 5. divisjon ble ett faktum mandag kveld da rekruttene til Selbak ble slått i en tett og lite velspilt kamp. Det betyr lite når man står igjen med tre nye poeng. 

Klare!

Tistedalen TIF tok med seg alle poengene hjem!

Trø/Bå FK - Tistedalen TIF: 1-4 (0-3): En svak første omgang og en godkjent andre omgang sørger for en tung start på hjemmesesongen i årets 5. divisjon. Tistedalen fikk mye rom og gode arbeidsvilkår den første omgangen, det utnyttet de til fulle og fikk liten kamp om poengene. 

A-laget opprykk

Gledelig gjensyn med 5. divisjon!

HSV Fotball - Trø/Bå FK: 1-7 (0-3): Sesongpremieren ble i går kveld gjennomført for a-laget og hvilket comeback vi fikk i 5. divisjon. En imponerende start på mange måter og områder; men først og fremst var det en svært solid kollektiv prestasjon. 

A-laget opprykk

Hva er status før comebacket i 5. divisjon?

Etter nok en lang og krevende sesongoppkjøring er vårt a-lag klare for å kjempe om nye poeng, denne sesongen som kjent i en divisjon høyere enn fjoråret etter en høstsesong vi knat har sett maken til. Så er det kanskje noen som lurer på hva status er med troppen før den nært forestående sesongpremieren; noe du skal få informasjon om dersom du fortsetter å lese.